Moomin - Adexi

Moomin blev skabt i 1945 af den svensk-finske forfatter og kunstner Tove Jansson. De runde, storsnudede trolde har opnået stor popularitet i de sidste par år, og findes nu på alt fra krus til make-up tasker.

Som udvalgt Moomin licenshaver i Skandinavien har Adexi lov til at bruge de populære figurer i vores produktdesign. Vi har rettighederne til at producere og sælge husholdningsapparater, der er co-branded med Moomin illustrationer. Denne egenskab til at inkorporere Moomin-historien betyder, at vi er i stand til at udvinde en stærk skandinavisk trend, og kan målrette vores produkter til et nyt marked. Senest har Adexi lanceret adskillige produkter i en morgenmadsserie med de verdenskendte figurer og mere er på vej.

Se mere i vores nye Moomin katalog

NEW NORDIC

New Nordic serien er skabt i en eksklusiv moderne skandinavisk designstil. Brugen af materialer – keramik, træ og stofledning – kombineret med en minimalistisk udformning, definerer tonen af de nye nordiske dekorationstendenser. New Nordic serierne er til de moderne hjem med hungren efter luksuriøst og enestående design.