Mænd gør krav på ordentligt grej i køkkenet - Adexi

Mænd gør krav på ordentligt grej i køkkenet

Vi køber elektroniske gadgets og devices som aldrig før, og den samme tendens spreder sig til køkkenet. Især i en tid, hvor rigtig mange skønne mænd trækker i maskuline læderforklæder og eksperimenterer med hjemmehakket kød af bedste kvalitet og langtidshævede brød på surdej. Gastronomas Kitchen Chef er det oplagte valg for den kvalitetsbevidste mand, der søger en støjsvag køkkenmaskine i et lækkert design og med masser af power.

Maskulin indvandring i køkkenzonen

Ifølge Madkulturens Madindeks, en årlig undersøgelse, der tager temperaturen på dansk madkultur og madvaner, har over halvdelen af de danske mænd i parforhold gjort indtog i køkkenet.

Den undersøgelse bakkes op af livsstilseksperterne Julia Lahme og Anne Glad, som begge pointerede i 2018, at der ses en klar tendens til, at mænd i stigende grad trækker i forklædet. For mange mænd er der kommet stor status i at være dygtige i køkkenet og indgå som en del af gourmetrevolutionen, hvor mad ikke bare er mad, men noget der kræver tid, kærlighed, de rigtige ingredienser og ikke mindst et vist udvalg af lækkert, potent udstyr i køkkenskabene.

”Vi kan mærke at mændene i stigende grad er kommet på banen og efterspørger fedt køkkenudstyr. De er på jagt efter maskiner, som ikke kun er praktiske og funktionelle, men som også har en vis coolness-effekt i køkkenet. Kan man kalde det køkkenlir?”, fortæller Frank Jøhnke, salgs- og marketingchef hos Adexi A/S. Det østjyske firma står bag flere af de store danske mærker indenfor køkkenmaskineri, som fx det landskendte brand, Melissa, og den mere gourmetorienterede linje, Gastronoma.

”Vi er mange mænd, der er blevet hooked på god madlavning over et glas rødvin. Men så vil vi også have udstyret i orden. Jeg har selv alt for meget grej derhjemme”, erkender Frank Jøhnke med et smil. Hans mest brugte maskine er dog Gastronomas køkkenmaskine, KitchenChef, som har sin faste plads på køkkenbordet.

Maskulint design kombineret med rå motorkraft

Gastronomas Kitchen Chef er udviklet til den kvalitetsbevidste mand, på jagt efter en støjsvag køkkenmaskine i et lækkert design og med masser af motorkraft.

”Vi er gået efter et fedt, maskulint design, som samtidig har et let udtryk i mit køkken, fordi motoren sidder i toppen af maskinen og ikke nede i bunden. Som den ellers gør på de fleste andre køkkenmaskiner”, fortæller Frank Jøhnke.

En topdrevet motorenhed udnytter al motorens kraft uden energitab. Det sikrer en maskine, der kan trække problemfrit, både over længere tid, men også ved tilberedning af større mængder.

Holdet bag Gastronomas Kitchen Chef har kælet for et let design, som giver et stilrent udtryk i det moderne hjem. Samtidig er maskinen udstyret med en kraftig, men aldeles lydsvag motor, der aldrig kører død. Summa summarum: en uundværlig maskine, hus-gourmanden lader stå fremme på bordet, fordi det er en skam at pakke den væk.

Stor udstyrspakke

Gastronomas KitchenChef kommer med alle de vigtigste udstyrsdele, så du får mange maskiner i én. Maskinen er udstyret med en stor røreskål og stor udstyrspakke med bl.a. cool sort dejkrog, rørespade til bløde dejtyper, pisker, pølsetud, kødhakker, stænklåg og kageskiver til fx kransekage og vaniljekranse.

Se opskrift på saftigt ølbrød med havre og ølandshvede her

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk